Beoordeeld met een 9,5 door onze studenten
Startdatum februari & september

Over het

Laurentius

WAAROM HET LAURENTIUS
KWALITEIT & ERKENNING
Wat kan jij van ons verwachten
Wij zijn het Laurentius College. Al 13 jaar marktleider op het gebied van stewardess- en hospitality opleidingen. Je bent er niet met alleen een diploma op zak, wij vinden dat je pas “ready for the world” bent na een veelzijdige, persoonlijke ontwikkeling. En daar is ons onderwijs dan ook helemaal op ingericht. Je kunt bij ons kiezen voor korte beroepsopleidingen maar ook erkende mbo-4 opleidingen.
Wat jouw job ook precies wordt, waar ook ter wereld… jij gaat je onderscheiden!
Je studeert bij ons aan een privéschool, samen met uiterst gemotiveerde klasgenoten. Bij vrijwel alle vakken voel je de verbinding met de praktijk, maar je merkt ook dat we samen met jou aan je houding en gedrag werken. Daardoor ben jíj straks herkenbaar als professional van het Laurentius College. Wij zijn daar zo van overtuigd, dat wij 100% baangarantie durven geven.
Uitgeroepen tot beste
Onderneming van
Noord-Holland 2021

Waarom je zou kiezen voor het Laurentius College?

Het Laurentius College is dé opleider van Nederland op het gebied van Luchtvaart & Hospitality. Bij het Laurentius College leer en beleef je gastvrijheid! In tegenstelling tot veel MBO-colleges, staat een persoonlijke benadering en beleving van de student voorop. Een beleving is voor iedereen een unieke en persoonlijke ervaring. Het Laurentius College probeert voor iedere student beleving te creëren door de student zich als gast te laten voelen en een hoofdrol te laten spelen gedurende zijn of haar opleidingstraject. Het Laurentius College leert haar studenten het vak daadwerkelijk te ervaren. De studenten zullen zich in de daadwerkelijke wereld wanen en zich even geen student, maar een echte professional voelen.

Kwaliteit

& erkenning
100% slagingsgarantie voor onze mbo 4 opleidingen
Snel studeren, mbo 4 binnen 2 jaar
Kleine klassen en persoonlijk sfeer
Recht op studiefinanciering en OV- jaarkaart. Betaling in termijnen is ook mogelijk
College volgen op onze locaties op Schiphol of Curaçao
De Allround opleiding ons Exclusief label met veel extra voordelen 
Docenten uit de praktijk
Wij brengen vraag en aanbod samen na het behalen van je diploma of soms zelfs tijdens de opleiding. Het Laurentius College heeft in de loop der jaren contacten weten te leggen met grote en kleine bedrijven.

Met een diploma van het Laurentius College, ligt de wereld aan jouw voeten!

Wat kan jij van ons verwachten?

Een waardevol diploma, dat is wat jij van ons mag verwachten en waar we voor staan.

We leiden je op voor de toekomst

We vinden het belangrijk dat jij na je studie het verschil kan maken – op de arbeidsmarkt en in de samenleving. Daarom is ons onderwijs verbonden met de beroepspraktijk van vandaag en gericht op de maatschappelijke en professionele uitdagingen van morgen.

Kleinschalig en veel aandacht

Dankzij de kleine klassen heb je veel persoonlijk contact met je docenten en medestudenten. De docenten stimuleren je daarnaast om het beste in jezelf naar boven te halen.

We helpen je succesvol studeren

We willen dat jij plezierig en succesvol bij ons kunt studeren. Daarom kun je rekenen op persoonlijke begeleiding. We helpen je om je studieprogramma en onze (online) leeromgeving te begrijpen en staan voor je klaar als iets je studie in de weg staat.

We leiden je op voor de toekomst

Leren en werken gaan bij onze studenten dus hand in hand. Dat ontdekken ze in de praktijk: in de moderne praktijkruimte op onze school én tijdens de bezoeken van en bij gerenommeerde bedrijven en andere organisaties uit de reiswereld. Dat geeft onze studenten nu al een voorsprong. Daardoor zijn ze na hun opleiding helemaal klaar voor hun toekomst. 

We leiden je op voor de toekomst

De boog kan niet altijd gespannen zijn. Naast leren betekent studeren ook heel veel lol! Ga in de pauze ontspannen in de "Breake Out" room. Met elkaar een potje tafeltennissen of daag iemand uit voor een race. 

Onze sportdagen zitten vol leuke en spannende activiteiten die veel samenwerking vergen en de nodige (ont)spanning met zich meebrengen.

 

Inschrijven
menuarrow-rightcross-circle