Beoordeeld met een 9,5 door onze studenten
Startdatum februari & september

Jij bent een bevlogen docent Nederlands en jij deelt graag jouw kennis met studenten? 

Dit doe je door onderwijs vorm te geven en voor onze studenten het verschil te maken. Op zo’n manier dat zelfs ’t ex-kofschip voor iedereen leuk wordt (met dt)? Heb jij visie op een goed taalprogramma voor het mbo en wil je dit in verbinding met je collega’s op een nog hoger plan tillen? Dan zit je goed bij de Laurentius Group.

Wie ben jij

Je bereidt leuke en kwalitatief hoogwaardige lessen Nederlands voor, zowel beroepsgericht als ter voorbereiding op de examens op 2F- en 3F-niveau.

Dit doe je op zo’n enthousiaste manier dat alle studenten zich gezien voelen en gemotiveerd raken.

Je ondersteunt je collega’s bij de ontwikkeling van een nog beter taalprogramma, zodat onze studenten kunnen vertrouwen op een goede basiskennis. Je levert vanuit jouw vakmanschap een bijdrage aan de ontwikkeling van onze studenten.

Wat ga je doen

Als docent Nederlands ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van diverse onderwijsactiviteiten voor het vak Nederlands. Dit houdt in dat je de lessen voorbereidt en verzorgt. Daarnaast lever je een bijdrage aan de doorontwikkeling van het curriculum Nederlands niveau 4, zowel generiek als beroepsgericht.

Je stemt je lessen af op de leerbehoeftes, leerstijlen en de toekomstige praktijk van de studenten van onze mbo opleidingen. Je beoordeelt de opdrachten van de studenten en controleert en evalueert het lesmateriaal. Je administreert de opleidingsvoortgang en andere relevante informatie en je hebt regelmatig werkoverleg met je collega’s.

Hoe ziet jouw werkplek eruit?

Wij zijn een relatief kleine particuliere school op Schiphol met zowel een ondernemersopleiding als hospitality en luchtvaart opleidingen. Je komt werken in een klein, ondernemend en enthousiast team.

Onze klassen zijn bewust klein, waar de nadruk niet alleen ligt op het aanleren van kennis, maar vooral ook op een goede beroepshouding en vaardigheden. Wij leiden onze studenten op tot start bekwame beroepsoefenaars en wij vinden het belangrijk dat onze studenten onze school met een erkend mbo-diploma verlaten als wendbare en flexibele werknemers en ondernemers die toekomst-proof zijn.

Wij zoeken dus iemand:

 • Met goede sociale en communicatieve vaardigheden (mondeling en schriftelijk)
 • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau en je bent lesbevoegd
 • Je hebt ervaring in het onderwijs en je bent in staat de leerstof op een inspirerende manier op onze studenten over te brengen
 • Flexibel om je lessen aan te passen aan de actualiteit
 • Relaxt in een dynamische omgeving
 • Plezier in het werken met mbo-studenten
 • Een echte teamspeler
 • Pioniersinstelling: de zin om vernieuwend te zijn
 • Ervaring met NT2-onderwijs is een pre
 • Digitaal vaardig

Wat bieden wij?

 • een leuke functie op zzp basis
 • reiskostenvergoeding
 • een gezellig en professioneel team 

Wil je solliciteren?

Herken jij jezelf in deze omschrijving? Dan zien we je foutloze sollicitatie graag tegemoet. Klik hiervoor op onderstaande sollicitatiebutton en voeg je enthousiaste motivatiebrief en cv toe.

Direct solliciteren

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Inschrijven
menuarrow-rightcross-circle