Beoordeeld met een 9,5 door onze studenten
Startdatum februari & september

Opleidingen

Opleidingen van het Laurentius College
Ben jij gastvrij, spontaan en actief?
Wil jij de wereld zien?
Een versnelde opleiding volgen op Schiphol of Curaçao?
Informatiegesprek
Brochure aanvragen
MBO 4

Opleidingen

Je studeert in een omgeving waarin het geen dag hetzelfde is. Met uitzicht op de verkeerstoren, waan jij je al op jouw toekomstige werkplek.  Juist door deze inspirerende locatie, de afwisselende lesmethoden en de praktijkruimtes, waar jij de geleerde theorie in de praktijk kunt uitvoeren, geeft je het gevoel al als professional aan het werk te zijn.  

Stewardess, Travel & Hospitality
Hotel, Travel & Hospitality
Allround Luchtvaart & Hospitality
ERKEND

Vakopleiding

De snelste weg om aan de slag te gaan! Met uitsluitend praktijkgerichte vakken zul jij je snel op je gemak voelen met je medecursisten. Lessen die verzorgd worden door zeer ervaren trainers die grotendeels nog met één been in een vliegtuig staan of een aanzienlijke functie op de luchthaven hebben en dat allemaal op hartje Schiphol!

Stewardess / Grondstewardess
Stewardess, Reisleider & Hostess
Allround Luchtvaart & Hospitality
MBO 4

Opleidingen op Curaçao

Op je slippertjes college volgen om de volgende dag weer aan het werk te gaan op het eiland. In de avond een dansje op het strand? Het lijkt misschien te mooi om waar te zijn, maar toch heeft het Laurentius College voor jullie deze bijzondere mbo 4 opleidingen opgezet.

Stewardess, Travel & Hospitality
Hotel, Travel & Hospitality
Studeren op Curacao
ERKEND

Vakopleiding op Curaçao

Een half jaar naar Curaçao om te leren en te werken, wie wil dat nou niet? En dan te bedenken dat ook nog eens alles voor je geregeld wordt; een werkplek, je woonruimte, alle bijbehorende verzekeringen en vliegtickets en natuurlijk; top docenten op een top locatie midden in het gezellige Punda.

Stewardess, Travel & Hospitality
Hotel Travel & Hospitality
Stephanie van Diepen
MBO 4 Student Allround Luchtvaart & Hospitality
“Nu 1 jaar geleden heb ik de opleiding aan het Laurentius College behaald. Ben hier elke week met veel plezier…”

Ervaringen

Van studenten
Je studeert bij ons aan een privéschool, samen met uiterst gemotiveerde klasgenoten. Bij vrijwel alle vakken voel je de verbinding met de praktijk, maar je merkt ook dat we samen met jou aan je houding en gedrag werken. Daardoor ben jíj straks herkenbaar als professional van het Laurentius College.
Alle Ervaringen
"Front office medewerker bij Prinses Hotel Amersfoort “Ik had heel veel verschillende taken zoals de gasten helpen met hun bagage...."
Tirza Creusen
MBO 4 Student Hotel- & Eventmanagement
Inschrijven
menuarrow-rightcross-circle